article
1.6434799
ENSCHEDE - Dit weekend is het heerlijk weer. Het is eind september en zondag wordt het 25 graden. Goede temperaturen dus om er op uit te trekken. Gelukkig is er weer genoeg te doen in en rondom de binnenstad.
Audio | Weekend in Enschede: Uitfestival, survivalrun, Playmobil en erotiek
ENSCHEDE - Dit weekend is het heerlijk weer. Het is eind september en zondag wordt het 25 graden. Goede temperaturen dus om er op uit te trekken. Gelukkig is er weer genoeg te doen in en rondom de binnenstad.
http://www.tubantia.nl/regio/enschede-en-omgeving/enschede/audio-weekend-in-enschede-uitfestival-survivalrun-playmobil-en-erotiek-1.6434799
2016-09-24T07:00:00+0000
http://www.tubantia.nl/polopoly_fs/1.6434810.1474641790!image/image-6434810.jpg
Enschede,weekend,survivalrun,UITfestival,video
Enschede
Home / Regio / Enschede en omgeving / Enschede / Audio | Weekend in Enschede: Uitfestival, survivalrun, Playmobil en erotiek

Audio | Weekend in Enschede: Uitfestival, survivalrun, Playmobil en erotiek

Foto's
1
Reacties
Reageer
  ENSCHEDE - Dit weekend is het heerlijk weer. Het is eind september en zondag wordt het 25 graden. Goede temperaturen dus om er op uit te trekken. Gelukkig is er weer genoeg te doen in en rondom de binnenstad.

  Sportinfo & gezondheidsmarkt
  Zaterdag wordt voor de vijftiende keer een sportinfo & gezondheidsmarkt georganiseerd. Gea van der Sleen houdt deze markt in samenwerking met de ondernemers van winkelcentrum Zuid, daar vindt de markt ook plaats. De markt staat compleet in het thema van gezondheid en bewegen. Bewoners kunnen zich bij laten praten over de sportmogelijkheden in de wijk of in de stad Enschede.

  Playmobil minimarkt
  Op zondag houdt Playmobil een minimarkt. Op de markt in het Klooster van Dolphia aan de Gronausestraat 710, vind je 27 verkooptafels met nieuwe- en tweedehandse Playmobil. De markt gaat om 10.00 uur van start en duurt tot 17.00 uur. Niet alleen leuk voor jong, maar ook voor oud. De entreekosten bedragen 2 euro per persoon en kinderen tot twaalf jaar mogen gratis naar binnen.

  Odin Survivalrun
  Voor de echte sportievelingen is er zondag de ODIN Survivalrun. Georganiseerd door de stichting Survival Enschede en de ODIN survivalvereniging in Enschede. De parcoursen van vijf of zeven kilometer worden gelopen op en om het Rutbeek. De toch bestaat uit opgebouwde hindernissen en is voor jong en oud. Er is plaats voor maximaal 960 deelnemers dus wees er snel bij! De starttijden en andere informatie vind je op: http://www.odinsurvivalrun.nl/deelnemers/#link3 
  TV Enschede FM sprak met Marc Padberg, organisator van de survivalrun. Beluister het fragment hier.


  Uitfestival
  Zondag wordt de opening van het culturele seizoen ingeluid met het Uitfestival. Allerlei organisaties lichten hier een tipje van de sluier van hun programma in 2016/2017. De deelnemers presenteren zich vanuit tenten, op het podium op de Oude Markt en in de Grote Kerk. Meer informatie en programma: http://www.culturelezondagenschede.nl/

  Erotisch Twente
  Zaterdag opent de Expohal haar deuren voor erotisch Twente. Op de beurs zijn tal van erotische shows en acts te bekijken en kun je langs de kraampjes lopen. Zo kun je er de grootste vibrator ter wereld vinden met een lengte van elf meter en drie meter breed. De beurs gaat van start om 14.00 uur en eindigt om 23.00 uur. Aan de deur kun je je kaartje kopen voor 17,50 euro (entree vanaf 18 jaar). Goed nieuws voor de vrouwen: zonder slip mag je gratis naar binnen.

  © Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM.