article
1.6370731
ENSCHEDE – Jarno Bruggeman en Erik Wooldrik van Twente Events beproeven hun succes. Zij willen over een jaar een foodhal van 1000 vierkante meter openen in de Performance Factory in Enschede.
Foodhal Enschede | Hobbykoks krijgen kans op doorbraak
ENSCHEDE – Jarno Bruggeman en Erik Wooldrik van Twente Events beproeven hun succes. Zij willen over een jaar een foodhal van 1000 vierkante meter openen in de Performance Factory in Enschede.
http://www.tubantia.nl/regio/enschede-en-omgeving/enschede/foodhal-enschede-hobbykoks-krijgen-kans-op-doorbraak-1.6370731
2016-09-10T15:33:00+0000
http://www.tubantia.nl/polopoly_fs/1.6370758.1473521777!image/image-6370758.jpg
Enschede,Culinair,Uitgaan,Bedrijfsgebouw
Enschede
Home / Regio / Enschede en omgeving / Enschede / Foodhal Enschede | Hobbykoks krijgen kans op doorbraak

Foodhal Enschede | Hobbykoks krijgen kans op doorbraak

Foto's
1
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Fotograaf
    ENSCHEDE – Jarno Bruggeman en Erik Wooldrik van Twente Events beproeven hun succes. Zij willen over een jaar een foodhal van 1000 vierkante meter openen in de Performance Factory in Enschede.

    De 1.000 vierkante meter wordt ingevuld met horeca en allerlei 'zijpassen' die aan dat horecaverhaal hangen. Vanuit een tiental keukens worden gasten voorzien. Er komt een centrale keuken waar culinair talent wordt opgeleid tot basiskok.

    "In de foodhal zal zoveel mogelijk worden gewerkt met producten en ingrediënten uit de regio", legt Jarno Bruggeman uit. "Dat zal straks als een rode draad door het inkoopbeleid lopen, terwijl we tegelijkertijd de mondiale culinaire culturen hier willen samenbrengen."

    Place to be
    Er ligt een concept onder het plan doorspekt met maatschappelijke betrokkenheid, opleiden, opvangen misschien zelfs wel, terwijl het the place to be moet worden voor het onontdekte culinaire talent dat alsnog zijn of haar kans wil grijpen. "Het wordt een foodhal waar er nog geen een van is", zeggen de twee bevriende ondernemers.

    Ze hebben er een jaar over gedaan om het plan uit te werken. Over nog een jaar moet de foodhal er staan. "Het is een uitdaging, maar die hebben we in mootjes gehakt en die gaan we vanaf nu stuk voor stuk te lijf."


    Deze berichten worden gemaakt door:

    foto
    foto




    Newsroom Enschede

    Neem contact op met de redactie:

    Roomweg 81
    7523 BM Enschede
    ( 053 ) 480 38 20
    enschede@tctubantia.nl

    foto