article
1.6601334
ENSCHEDE - Op de bakfiets door weer en wind maaltijden bezorgen. Leontine Seuren (50) is er maandag mee begonnen. Onder de naam: geheim van de kok.
Video | Enschedese kokkin bezorgt duurzame maaltijden met bakfiets
ENSCHEDE - Op de bakfiets door weer en wind maaltijden bezorgen. Leontine Seuren (50) is er maandag mee begonnen. Onder de naam: geheim van de kok.
http://www.tubantia.nl/regio/enschede-en-omgeving/enschede/video-enschedese-kokkin-bezorgt-duurzame-maaltijden-met-bakfiets-1.6601334
2016-11-02T11:10:00+0000
http://www.tubantia.nl/polopoly_fs/1.6601367.1478084859!image/image-6601367.jpg
Enschede,eten,fiets,maaltijden,bakfiets,video
Enschede
Home / Regio / Enschede en omgeving / Enschede / Video | Enschedese kokkin bezorgt duurzame maaltijden met bakfiets

Video | Enschedese kokkin bezorgt duurzame maaltijden met bakfiets

Videos
1
Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
  • Afbeelding
   Fotograaf
  ENSCHEDE - Op de bakfiets door weer en wind maaltijden bezorgen. Leontine Seuren (50) is er maandag mee begonnen. Onder de naam: geheim van de kok.

  Als kokkin Leontine Seuren vertelt over de droom die uitkomt, dan stralen haar ogen. Hoe het zo kwam? Bekijk de beelden hierboven.

  In de gezellige keuken van Leontine Seuren en haar partner Mia van Jeveren staan de nieuwe glazen en aardewerken schalen klaar. In de zomer is een extra professionele keuken ingericht voor haar nieuwe bedrijf 'Geheim van de kok' en is de houten vloer verdwenen. De voorkant van het huis is ruimer gemaakt zodat de bakfiets er makkelijk door kan, want de maaltijden worden per fiets bezorgd. Alles moet namelijk duurzaam zijn. De door haar gemaakte maaltijden zijn bedoeld voor Enschedeërs, liefhebbers van gezond en duurzaam én lekker eten. Maar ook voor mensen die in een ploegendienst werken en op het bedrijf eten.

  Bestelling
  Via een website kunnen klanten voor tien uur 's ochtends de bestelling doorgeven. Daarna gaat Leontine koken. De kokkin gebruikt familierecepten, ze kookt zoals ze zelf het eten graag eet. "Pure, eerlijke en gezonde maaltijden. Met veel roomboter. Nee, ik gebruik geen zakjes en pakjes." Ze bezorgt vijf werkdagen per week. De bestellingen kunnen ook in het woonhuis aan de Kottendijk afgehaald worden

  © Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM