article
1.6157052
ENSCHEDE - Het weekend staat weer voor de deur en ook dit weekend zijn er genoeg mogelijkheden om er lekker tussenuit te gaan in eigen stad.
Video | Weekend in Enschede: Vlindertuin, dans en de Multiculturele markt
ENSCHEDE - Het weekend staat weer voor de deur en ook dit weekend zijn er genoeg mogelijkheden om er lekker tussenuit te gaan in eigen stad.
http://www.tubantia.nl/regio/enschede-en-omgeving/enschede/video-weekend-in-enschede-vlindertuin-dans-en-de-multiculturele-markt-1.6157052
2016-07-02T07:00:00+0000
http://www.tubantia.nl/polopoly_fs/1.6158693.1467385417!image/image-6158693.jpg
Enschede,vlindertuin,TwentseWelle,weekendtips,video
Enschede
Home / Regio / Enschede en omgeving / Enschede / Video | Weekend in Enschede: Vlindertuin, dans en de Multiculturele markt

Video | Weekend in Enschede: Vlindertuin, dans en de Multiculturele markt

Videos
1
Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
  • Afbeelding
   Fotograaf
  ENSCHEDE - Het weekend staat weer voor de deur en ook dit weekend zijn er genoeg mogelijkheden om er lekker tussenuit te gaan in eigen stad.

  Multiculturele Markt
  Het hele weekend is de multiculturele markt te bezoeken in de binnenstad. Ga op ontdekkingsreis langs diverse culturen, door middel van muziek, zang, dans, workshops en hapjes. De markt is te bezoeken op vrijdag tussen 12.00 tot 21.00 uur, op zaterdag tussen 10.00 en 22.00 uur en op zondag van 10.00 tot 19.00 uur op de Oude Markt, Langestraat, Ei van Ko, Van Loenshof en de Zuidmolen. 

  Vlindertuin
  In de binnentuin van museum de Twentse Welle is een vlindertuin gecreëerd. Verpoppende rupsen, rondfladderende vlinders, kasten vol vlinderverzamelingen en verschillende activiteiten zijn onderdeel van de Vlinderfabriek. Zaterdag 2 juli wordt de Vlinderfabriek geopend en is tot 4 september te bezoeken. TV Enschede FM sprak over de fabriek met Tess Jellema, zij is assistent-projectleider bij TwentseWelle. Beluister dat fragment hieronder terug.

  Dans
  Voor de dansliefhebbers onder ons, zijn dit weekend twee opties. In het Wilminktheater wordt het verhaal van Utopia opgevoerd door 250 dansers van Dansstudio Focus. Om 19.00 uur is de voorstelling te bewonderen. Bij Concordia houdt Balletschool Enschede haar jaarlijkse presentatie. Vanaf 14.00 uur is de voorstelling ‘Ode to Joy’ te bezichtigen. 

  Concert
  Tot slot geeft het koor Intervocaal, zondag om 13.00 uur een concert in de tuin van de Synagoge. Het koor brengt liederen uit de hele wereld waarbij de diversiteit van de culturen uit Enschede centraal staat. Intussen kunt u genieten van diverse lekkernijen uit de Joodse keuken op de Zomerproeverij.


  © Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM