article
1.6471736
ENSCHEDE - Met het eerste weekend van oktober wordt het herfstachtige weer ingeluid. Ook dit weekend is er weer genoeg te doen in en om het centrum van Enschede. Voor theater liefhebbers is er veel te bekijken en voor de pokémonjagers is er een Pokémon GO festival.
Weekend in Enschede: Pokémon, klauteren op UT en theater Kamak
ENSCHEDE - Met het eerste weekend van oktober wordt het herfstachtige weer ingeluid. Ook dit weekend is er weer genoeg te doen in en om het centrum van Enschede. Voor theater liefhebbers is er veel te bekijken en voor de pokémonjagers is er een Pokémon GO festival.
http://www.tubantia.nl/regio/enschede-en-omgeving/enschede/weekend-in-enschede-pok%C3%A9mon-klauteren-op-ut-en-theater-kamak-1.6471736
2016-10-01T07:00:00+0000
http://www.tubantia.nl/polopoly_fs/1.6471741.1475246558!image/image-6471741.jpg
Enschede,binnenstad,activiteiten,Weekend,centrum
Enschede
Home / Regio / Enschede en omgeving / Enschede / Weekend in Enschede: Pokémon, klauteren op UT en theater Kamak

Weekend in Enschede: Pokémon, klauteren op UT en theater Kamak

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Weekend in Enschede
   Titel
   Weekend in Enschede
   Fotograaf
  ENSCHEDE - Met het eerste weekend van oktober wordt het herfstachtige weer ingeluid. Ook dit weekend is er weer genoeg te doen in en om het centrum van Enschede. Voor theater liefhebbers is er veel te bekijken en voor de pokémonjagers is er een Pokémon GO festival.

  Paul de Leeuw op het toneel
  Paul de Leeuw, Freek Bartels en Anne Will Blankers maken zaterdag hun debuut in de Nederlandse versie ‘Mothers and Sons’. In 2014 was het stuk al te zien op Broadway en twee jaar later is er een Nederlandse versie van gemaakt. Het drama toneelstuk wordt geregisseerd door Raoul Heertje en Job Gosschalk. In het Wilminktheater zijn de musicalsterren vanaf 20.00 uur te zien. Kaarten zijn vanaf 24,50 euro te koop. Meer informatie vind je op de site van het Wilminktheater.

  Klauteren op de campus
  Voor de echte sportievelingen en voor wie het niet erg vinden om vies te worden, is zaterdag de Campus Obstacle Run. Een zes kilometer lange route over de campus van de Universiteit waarbij je door allerlei obstakels moet. Bij het parcours zul je vooral moeten klimmen, klauteren, hardlopen, zwemmen en word je gegarandeerd vies door de modder. De run gaat van start om 12.00 uur. Studenten van de UT of saxion kunnen zich inschrijven voor 9 euro, anderen voor 15 euro. Kijk voor meer informatie of om je in te schrijven op de website.

  Goede Doelen Party
  De Goede Doelen Vrijdag Party, die dit jaar op zaterdag wordt gehouden, is er helemaal klaar voor. Wie zaterdagavond nog niks op de planning heeft staan en zin heeft in een muzikale avond, is bij het muziekcentrum aan het juiste adres. Om 20.00 uur gaan de deuren van het muziekcentrum open. De party heeft een line-up met ondere andere Fajah Lourens, Ruby van Urk, Dj Marc Vano en Monkey Squad. De kaarten kosten 20 euro en de opbrengst gaat naar een goed doel. De party is al bijna uitverkocht. Kijk voor meer informatie of om je kaarten te bestellen op de http://gdvpfriends.nl/

  Tourettekettet met theater Kamak
  Zondag wordt er in de Kleine Willem de voorstelling Tourettekettet opgevoerd. Theater Kamak uit Enschede heeft een voorstelling in elkaar gezet over een losgeslagen projectiel met een beperking. De komische musical gaat om 14.30 uur van start. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro. Kijk voor meer informatie op de website van het Wilminktheater

  Pokémon GO festival in centrum
  Zondag gaat de jacht op de pokémons verder. Na het grote succes van het eerdere Pokémon GO festival in Hengelo, worden de virtuele dieren nu verzameld in het centrum van Enschede. Bij het Pokémon-festival worden meerdere lures geactiviveerd en zullen er enkele zeldzame pokémons te vangen zijn. Ook zijn er deze dag speciale acties van winkels op vertoon van je gevangen pokémons. Vanaf 12.00 uur gaat het festival van start.

  © Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM.