article
1.6111155
HAAKSBERGEN - Niek en Tijn Leussink, eigenaren van supermarkt Jumbo Leussink, zijn in gesprek met Grolsch over de invulling van horecagelegenheid Markt 2.
Broers Leussink geïnteresseerd in Markt 2 Haaksbergen
HAAKSBERGEN - Niek en Tijn Leussink, eigenaren van supermarkt Jumbo Leussink, zijn in gesprek met Grolsch over de invulling van horecagelegenheid Markt 2.
http://www.tubantia.nl/regio/enschede-en-omgeving/haaksbergen/broers-leussink-ge%C3%AFnteresseerd-in-markt-2-haaksbergen-1.6111155
2016-06-15T14:49:54+0000
http://www.tubantia.nl/polopoly_fs/1.6111181.1466001961!image/image-6111181.JPG
Haaksbergen,Horeca,Grolsch,Markt 2
Haaksbergen
Home / Regio / Enschede en omgeving / Haaksbergen / Broers Leussink geïnteresseerd in Markt 2 Haaksbergen

Broers Leussink geïnteresseerd in Markt 2 Haaksbergen

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  HAAKSBERGEN - Niek en Tijn Leussink, eigenaren van supermarkt Jumbo Leussink, zijn in gesprek met Grolsch over de invulling van horecagelegenheid Markt 2.

  Het pand in het dorpshart van Haaksbergen staat sinds eind april leeg. Geschillen met pandeigenaar Grolsch noopten uitbater Tim Keijser om de stekker eruit te trekken. „En nu staat dit voor Haaksbergen belangrijke pand leeg”, zegt Niek Leussink. „Wij zijn mensen met een hart voor Haaksbergen en een hart voor food. Dat kan hierin samenkomen.”

  Tiental belangstellenden
  De broers Leussink zijn niet de enige geïnteresseerden. Een tiental andere partijen heeft bij Grolsch belangstelling getoond voor het pand aan de Markt. De broers hopen voor de zomervakantie uitsluitsel te hebben van de pandeigenaar.

  Toekomstvisie
  Hun plannen voor het pand hebben de grootgrutters al aan de bierbrouwer voorgelegd. „Hoe kun je supermarkten en de horeca bij elkaar brengen? Op nationaal en internationaal gebied zie je steeds vaker initiatieven op dat gebied”, vertelt Niek Leussink. De Haaksbergenaar realiseert zich echter dat zijn plannen moeten passen binnen de toekomstvisie die Grolsch voor het pand heeft. „Moet dat vergelijkbaar zijn met Markt 2 of wil Grolsch bijvoorbeeld een discotheek?” 

  Een woordvoerder van Grolsch bevestigt dat de zoektocht naar een exploitant gaande is, maar kan nog geen concrete informatie geven.