article
1.6673694
BORNE - Hoe maak je thuis een perfecte steak tartaar, carpaccio of champignons in bierbeslag? Het woensdag verschenen kookboek ' Kijkje in de keuken' geeft er antwoord op. Chefkoks van 25 Twentse restaurants onthullen in het 158 pagina's dikke boek - met receptuur en bereidingswijze - hun favoriete gerechten.
Twentse restaurants geven 'geheime recepten' prijs
BORNE - Hoe maak je thuis een perfecte steak tartaar, carpaccio of champignons in bierbeslag? Het woensdag verschenen kookboek ' Kijkje in de keuken' geeft er antwoord op. Chefkoks van 25 Twentse restaurants onthullen in het 158 pagina's dikke boek - met receptuur en bereidingswijze - hun favoriete gerechten.
http://www.tubantia.nl/regio/hengelo-en-omgeving/borne/twentse-restaurants-geven-geheime-recepten-prijs-1.6673694
2016-11-23T20:21:00+0000
http://www.tubantia.nl/polopoly_fs/1.6673698.1479932269!image/image-6673698.jpg
Borne,recepten,kijkje in de keuken,kookboek,koken
Borne
Home / Regio / Hengelo en omgeving / Borne / Twentse restaurants geven 'geheime recepten' prijs

Twentse restaurants geven 'geheime recepten' prijs

Foto's
2
Reacties
Reageer
    • Recepten Twentse restaurants
      Titel
      Recepten Twentse restaurants
      Fotograaf
    • Recepten Twentse restaurants
      Titel
      Recepten Twentse restaurants
      Fotograaf
    BORNE - Hoe maak je thuis een perfecte steak tartaar, carpaccio of champignons in bierbeslag? Het woensdag verschenen kookboek ' Kijkje in de keuken' geeft er antwoord op. Chefkoks van 25 Twentse restaurants onthullen in het 158 pagina's dikke boek - met receptuur en bereidingswijze - hun favoriete gerechten.

    Initiatiefnemer Bas aan de Stegge uit Hengelo bood woensdagavond bij Dorset in Borne de eerste exemplaren aan. De deelnemende restaurants kregen allemaal een boek. 'Kijkje in de keuken' bevat 50 recepten en is vanaf deze week in de boekhandel te koop.