article
1.6552096
HENGELO - Supermarktketen Dirk van den Broek vestigt zich in winkelcentrum Slangenbeek. Het is het eerste filiaal van 'Dirk' in Hengelo.
Dirk van den Broek opent supermarkt in Hengelose wijk Slangenbeek
HENGELO - Supermarktketen Dirk van den Broek vestigt zich in winkelcentrum Slangenbeek. Het is het eerste filiaal van 'Dirk' in Hengelo.
http://www.tubantia.nl/regio/hengelo-en-omgeving/hengelo/dirk-van-den-broek-opent-supermarkt-in-hengelose-wijk-slangenbeek-1.6552096
2016-10-20T08:56:00+0000
http://www.tubantia.nl/polopoly_fs/1.6552122.1476953684!image/image-6552122.jpg
Hengelo,Detailhandel,Dirk van den Broek,Slangenbek,supermarkt
Hengelo
Home / Regio / Hengelo en omgeving / Hengelo / Dirk van den Broek opent supermarkt in Hengelose wijk Slangenbeek

Dirk van den Broek opent supermarkt in Hengelose wijk Slangenbeek

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Winkelcentrum Slangenbeek.
   Fotograaf
  HENGELO - Supermarktketen Dirk van den Broek vestigt zich in winkelcentrum Slangenbeek. Het is het eerste filiaal van 'Dirk' in Hengelo.


  Dirk van den Broek neemt de plaats in van Aldi. Vorige maand sloot de Duitse discounter de deuren van de supermarkt in Slangenbeek.

  Het pand van Aldi en het aangrenzende pand, waar tot voor kort drogisterij Kruidvat zat, worden bij elkaar aangetrokken. Daardoor krijgt Dirk van den Broek extra ruimte. Kruidvat verhuisde enkele weken geleden naar het oude pand van Zeeman en een groot deel van het voormalige Etos-filiaal.

  Spektakel

  Volgens directeur Marcel Huizing van Dirk van den Broek wordt zo snel mogelijk begonnen met de verbouwing. De opening van de nieuwe supermarkt is gepland op dinsdag 6 december. „Daar maken we zeker een spektakel van.” Bijzonder is volgens Huizing dat klanten straks in de nieuwe supermarkt zelf hun boodschappen kunnen scannen.

  Dirk van den Broek heeft in deze regio al vestigingen in Enschede, Rijssen, Almelo, Markelo en Delden. Directeur Huizing: „Met deze uitbreiding in Hengelo brengen we onze succesvolle formule nog dichter bij onze klanten. We verwachten behalve klanten die ons al kennen, ook veel nieuwe klanten te verwelkomen.”

  Familiebedrijf

  Dit jaar opende het concern al zes nieuwe filialen: in Lisse, Raalte, Dordrecht, Krimpen aan de IJssel, Leiden en Deventer. Het familiebedrijf telt in totaal 113 winkels.