article
1.6604663
HENGELO - Wijntjes proeven, een gezichtsbehandeling ondergaan of advies krijgen over hairstyling, er is op zondag 13 november van alles te doen tijdens de Hippe Happening in theater Chez Ratatouille.
Proef, voel en beleef tijdens de 'Hippe Happening' in Hengelo
HENGELO - Wijntjes proeven, een gezichtsbehandeling ondergaan of advies krijgen over hairstyling, er is op zondag 13 november van alles te doen tijdens de Hippe Happening in theater Chez Ratatouille.
http://www.tubantia.nl/regio/hengelo-en-omgeving/hengelo/proef-voel-en-beleef-tijdens-de-hippe-happening-in-hengelo-1.6604663
2016-11-03T09:51:00+0000
http://www.tubantia.nl/polopoly_fs/1.6604705.1478166373!httpImage/image-6604705.jpg
Hengelo
Hengelo
Home / Regio / Hengelo en omgeving / Hengelo / Proef, voel en beleef tijdens de 'Hippe Happening' in Hengelo

Proef, voel en beleef tijdens de 'Hippe Happening' in Hengelo

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  HENGELO - Wijntjes proeven, een gezichtsbehandeling ondergaan of advies krijgen over hairstyling, er is op zondag 13 november van alles te doen tijdens de Hippe Happening in theater Chez Ratatouille.
  De Drienersraat is een leuke straat vol enthousiaste ondernemers

  Populairder
  Zes ondernemers uit de Drienerstraat kwamen met dit initiatief. „De Drienerstraat leek altijd maar een beetje bij het centrum aan te hangen, maar trekt steeds meer bekijks. Met dit evenement hopen we dat nog meer mensen inzien dat de Drienerstraat een leuke straat is vol enthousiaste ondernemers”, vertelt Inge Beernink van schoonheidssalon Skin Glow.

  Chez Ratatouille
  Zo is de aanwezigheid van theater Chez Ratatouille in de straat bij veel mensen nog onbekend. Het evenement is ook bedoeld om daar verandering in te brengen. „Maar daarnaast willen we de klanten natuurlijk ook gewoon een gezellige middag geven.”

  Theater Chez Ratatouille is een onderdeel van Vandaag Concept Store. Via die meubelzaak op nummer 26 is het podium te bereiken. Sinds eind vorig jaar worden er concerten gegeven, maar de ruimte wordt ook beschikbaar gesteld voor andere evenementen.

  Activiteiten
  Tijdens de Hippe Happening op zondag 13 november zijn er diverse activiteiten en proeverijen in het theater aan de Drienerstraat 26-28. De winkels die meedoen, zijn: schoonheidssalon Skin Glow, kapsalon Ehair, Vandaag Concept Store, cateringbedrijf Lab26, lijstenmakerij en galerie Cadré en koffiewinkel Meesterlijke Koffie & Thee.

  Bezoekers van het evenement kunnen onder meer een korte schoonheidsbehandeling ondergaan bij Skin Glow. Verder maakt Fabio Panissidi Italiaanse hapjes, biedt Meesterlijke Koffie & Thee thee en zoete lekkernijen aan en verzorgt Vandaag Concept Store een wijnproeverij. Kapsalon Ehair geeft advies op gebied van hairstyling en wenkbrauwbehandelingen. Verder laat Ursula Aubri ter plekke zien hoe haar schilderijen tot stand komen. Er is ook vertier voor kinderen. Zij kunnen zich laten schminken en ze kunnen meedoen aan een kleurplatenwedstrijd.

  Wanneer?
  Het evenement wordt gehouden op zondag 13 november aan de Drienerstraat 26-28 en begint om 14.00 uur. De toegang is gratis, een gift na afloop wordt gewaardeerd. Het totale programma is te vinden op Facebook: www.facebook.com/ chezratatouillehengelo.