article
1.6555714
HENGELO - Voetbalvereniging Wilhelminaschool is op zoek naar een nieuwe voorzitter. John Hilgeholt, de huidige preses, treedt af per 31 oktober.
Wilhelminaschool Hengelo zoekt nieuwe voorzitter
HENGELO - Voetbalvereniging Wilhelminaschool is op zoek naar een nieuwe voorzitter. John Hilgeholt, de huidige preses, treedt af per 31 oktober.
http://www.tubantia.nl/regio/hengelo-en-omgeving/hengelo/wilhelminaschool-hengelo-zoekt-nieuwe-voorzitter-1.6555714
2016-10-21T07:22:00+0000
http://www.tubantia.nl/polopoly_fs/1.6555721.1477034473!image/image-6555721.jpg
Hengelo,Sport,Voetbal-amateur,voorzitter,Hilgeholt,kleedkamers
Hengelo
Home / Regio / Hengelo en omgeving / Hengelo / Wilhelminaschool Hengelo zoekt nieuwe voorzitter

Wilhelminaschool Hengelo zoekt nieuwe voorzitter

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  HENGELO - Voetbalvereniging Wilhelminaschool is op zoek naar een nieuwe voorzitter. John Hilgeholt, de huidige preses, treedt af per 31 oktober.

  Het bestuur heeft op de website van de club een oproep geplaatst, maar tot nu toe hebben zich nog geen kandidaten gemeld voor de vacature. Secretaris Roy Landman: „We hebben ook al mensen persoonlijk benaderd. Meestal is het de factor tijd waarom men afhaakt. Het wordt überhaupt steeds moeilijker om vrijwilligers te vinden. Dat geldt helemaal voor de functie van voorzitter."

  Laatste

  John Hilgeholt is sinds 2011 voorzitter van ‘de School’ en wil het volgens secretaris Roy Landman wat rustiger aan gaan doen. „Hij heeft vorig jaar al aangegeven dat dit zijn laatste jaar als voorzitter zou worden."

  Mocht er op 31 oktober nog steeds geen opvolger zijn gevonden, dan is Hilgeholt eventueel nog wel bereid om tot het einde van dit jaar de honneurs waar te nemen, als interim-voorzitter.

  Kleedkamers

  Een ander belangrijk agendapunt van de algemene ledenvergadering op 31 oktober, is de voorgenomen uitbreiding van het aantal kleedkamers.
  Wilhelminaschool heeft momenteel op sportpark Vikkerhoek de beschikking over acht kleedkamers.

  Door de opkomst van het vrouwenvoetbal heeft de club dringend behoefte aan twee extra kleedkamers. De gewenste verbouwing van de kleedaccommodatie gaat circa 35.000 euro kosten.