article
1.6443028
RIJSSEN De exacte opbrengst van de Goede Doelen Dag van de Rotary Rijssen is nog niet bekend maar de organisatie meldt dat er in elk geval genoeg binnen is voor het gekozen doel.
Bijna 200 bezoekers Goede Doelen Dag Rijssen
RIJSSEN De exacte opbrengst van de Goede Doelen Dag van de Rotary Rijssen is nog niet bekend maar de organisatie meldt dat er in elk geval genoeg binnen is voor het gekozen doel.
http://www.tubantia.nl/regio/reggestreek/rijssen-holten/bijna-200-bezoekers-goede-doelen-dag-rijssen-1.6443028
2016-09-25T15:37:00+0000
http://www.tubantia.nl/polopoly_fs/1.6443068.1474817723!httpImage/image-6443068.jpg
Rijssen,Goede doelen
Rijssen-Holten
Home / Regio / Reggestreek / Rijssen-Holten / Bijna 200 bezoekers Goede Doelen Dag Rijssen

Bijna 200 bezoekers Goede Doelen Dag Rijssen

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Goede Doelen Dag
   Titel
   Goede Doelen Dag
   Beschrijving
   Jeugdcircus Caroly uit Goor werkte ook mee aan de Goede Doelen Dag in Rijssen.
   Fotograaf

  RIJSSEN De exacte opbrengst van de Goede Doelen Dag van de Rotary Rijssen is nog niet bekend maar de organisatie meldt dat er in elk geval genoeg binnen is voor het gekozen doel.

   

  En dat is een dagje uit organiseren voor eenzame ouderen en kinderen die vanwege financiële redenen niet op vakantie kunnen. In samenwerking met het Rode Kruis en de Stichting Waander Companje gaat de Rotary dat zo snel mogelijk regelen. ,,Voor ouderen is het vooral gezellig ergens een kopje koffie drinken in combinatie met een herfsttintentocht. Voor de kinderen willen we een leuke actieve spelmiddag organiseren waarbij ze zich lekker kunnen uitleven”, aldus voorzitter Ineke ter Harmsel- Ramerma van de Rotary Rijssen.

  Bijna 200 bezoekers telde de organisatie. Zo’n 150 wandelaars namen deel aan de jaarlijkse herfstwandeltocht van de Athletiek Vereniging Rijssen. Gekozen kon worden uit afstanden van 10, 20 en 30 kilometer. De herfstwandeling is één van de activiteiten die vandaag op het programma staan van de Goede Doelen Dag. In samenwerking met een aantal lokale organisaties heeft Rotary Rijssen diverse sportieve activiteiten opgezet.
  Zo heeft de Scouting Oosterhof een klimparcours uitgezet en kunnen liefhebbers van geocaching langs een route van 2 kilometer op zoek naar een ‘verborgen schat’ in het Volkspark.