Volledig scherm
© DG

17-jarige James is het niet eens met lezing politie

GEESTEREN - James Nzima (17) blijft erbij dat zijn gezichtsletsel het gevolg is geweest van een zware mishandeling op de kermis van Geesteren.

"Ik ben het er niet mee eens", zegt James in een reactie op het politiebericht dat de Almeloër waarschijnlijk gewond is geraakt doordat hij dronken van zijn fiets is gevallen.

Stomp
"Ik heb die avond wel wat gedronken, maar ik was niet dronken. En als ik van de fiets was gevallen, had ik ook andere verwondingen moeten hebben", zegt Nzima, die bij zijn lezing blijft dat hij door een stomp op de stoep is gevallen."

Valse aangifte
Het openbaar ministerie onderzoekt of de Almeloër moet worden vervolgd wegens het doen van een valse aangifte. "Over de uitkomsten daarvan kunnen we nog niets zeggen", zegt woordvoerster Barbara van Heerde.

  1. Komst omni-vereniging belooft Geesteren gouden bergen

    Komst omni-vereniging belooft Geesteren gouden bergen

    GEESTEREN - De beste ondernemer van Overijssel woont in Geesteren en nu moeten de inwoners er alleen nog voor zorgen dat de gezondste bevolking in Geesteren woont. Gezond eten, weinig alcohol en veel bewegen moeten het dorp veranderen in een plek waar alleen nog sportieve, topfitte mensen wonen. En dat kan alleen als een compleet nieuw idee realiteit wordt. Er moet een omni-vereniging komen waaronder alle sportclubs een nieuw onderdak vinden. Letterlijk.

Almelo e.o.