Prins Chris 1 en adjudant Theo zwaaien de scepter bij De Kroesmennekes in Fleringen.
Volledig scherm
Prins Chris 1 en adjudant Theo zwaaien de scepter bij De Kroesmennekes in Fleringen.

Chris IJland zwaait scepter in Fleringen

FLERINGEN - Prins Chris 1 en adjudant Theo zwaaien de scepter bij De Kroesmennekes in Fleringen, in residentie DOK’s. Chris IJland is eigenaar van NostalgischRijden.nl.

Hij rijdt in een oldtimer door het prachtige Twente en vermaakt zijn gasten onderweg met het vertellen van verhalen over bijzondere plekjes.

Bökke
Theo Elshuis is bouwkostendeskundige bij Lowik Bouw in Almelo. Elshuis is geen nieuweling in de carnavalswereld: hij deed ervaring op bij de jeugd van de Alberger Bökke.

Beide heren hanteren als lijfspreuk voor dit jaar: “Met ‘n siepel en ‘n bok an ‘t steur, veurt wij de Kroesmennekes ‘t carnaval deur!”

  1. Komst omni-vereniging belooft Geesteren gouden bergen

    Komst omni-vereniging belooft Geesteren gouden bergen

    GEESTEREN - De beste ondernemer van Overijssel woont in Geesteren en nu moeten de inwoners er alleen nog voor zorgen dat de gezondste bevolking in Geesteren woont. Gezond eten, weinig alcohol en veel bewegen moeten het dorp veranderen in een plek waar alleen nog sportieve, topfitte mensen wonen. En dat kan alleen als een compleet nieuw idee realiteit wordt. Er moet een omni-vereniging komen waaronder alle sportclubs een nieuw onderdak vinden. Letterlijk.

Almelo e.o.