Volledig scherm

Drukke tijd Esch Bloazers Tubbergen

TUBBERGEN - De Esch Bloazers uit Tubbergen gaan een drukke tijd tegemoet. Vanaf de eerste zondag van de advent mogen de midwinterhoorns van zolder. Het inblazen is zondag 27 november om 11.00 uur bij het Hondeven, onderaan de Esch in Tubbergen.

Onder het genot van een hapje en drankje kunnen bezoekers samen de advent en de dagen voor Kerstmis inblazen. Tussen 27 november en Drie Koningen zijn in de vooravonden en op kerstmarkten de midwinterhoornblazers uit Tubbergen te horen.

Welkom
Voor een origineel welkomst van gasten kunnen belangstellenden een beroep doen op de Esch Bloazers. Neem dan contact op met Bennie Paus, telefoonnummer (0546) 622137 of met Theo Oude Steenhof (0546) 622513.

De Esch Bloazers in actie bij het Hondeven.
Volledig scherm
De Esch Bloazers in actie bij het Hondeven.
  1. Komst omni-vereniging belooft Geesteren gouden bergen

    Komst omni-vereniging belooft Geesteren gouden bergen

    GEESTEREN - De beste ondernemer van Overijssel woont in Geesteren en nu moeten de inwoners er alleen nog voor zorgen dat de gezondste bevolking in Geesteren woont. Gezond eten, weinig alcohol en veel bewegen moeten het dorp veranderen in een plek waar alleen nog sportieve, topfitte mensen wonen. En dat kan alleen als een compleet nieuw idee realiteit wordt. Er moet een omni-vereniging komen waaronder alle sportclubs een nieuw onderdak vinden. Letterlijk.

Almelo e.o.