Sara van Gorp, chef Mezza, het magazine voor een goed weekend
Volledig scherm
Sara van Gorp, chef Mezza, het magazine voor een goed weekend © Jeannette Huisman

Chef magazine Sara van Gorp: ‘Onze nieuwe columniste schrijft over onderwerpen die veel mensen raken’

InterviewAanstaande zaterdag ligt er een verfrist magazine in de winkel en op de deurmat. Met een nieuwe naam, een nieuwe columniste en nieuwe rubrieken. Maar natuurlijk ook met vertrouwde namen. Mezza-chef Sara van Gorp over de vernieuwing van het magazine. ‘We hebben met de hele redactie lezers gebeld om te horen wat zij wilden.’

  1. Theo Hakkert en Rikkert Harink over ‘Ons DNA’: Een populaire rubriek onder lezers
    Achter de Schermen

    Theo Hakkert en Rikkert Harink over ‘Ons DNA’: Een populaire rubriek onder lezers

    Aan het begin van elke week stuurt fotograaf Rikkert Harink een foto naar journalist/columnist Theo Hakkert. Harink maakt het beeld ‘ergens in Twente’ en schuift het vervolgens op het bordje van Theo Hakkert. ,,Succes ermee Theo!’’, schrijft hij steevast onderaan zijn mail, want Hakkert wordt geacht bij de foto een inspirerende tekst te schrijven. En dat lukt méér dan goed, al ruim 90 weken lang. Twee journalistieke kunstenaars, samen op zoek naar het DNA van Twente.