Secretaris Hugo de Vries (links) en voorzitter Peter van Heek van Twenteroute Plus op de plek waar de nieuwe N18 de Kiefteweg tussen Eibergen en Beltrum doorsnijdt.
Volledig scherm
PREMIUM
Secretaris Hugo de Vries (links) en voorzitter Peter van Heek van Twenteroute Plus op de plek waar de nieuwe N18 de Kiefteweg tussen Eibergen en Beltrum doorsnijdt. © Frans Nikkels Fotografie

Achterhoek in verzet tegen Noordtak: Twenteroute Plus in actie, PvdA én CDA achter petitie

UpdateEIBERGEN/BORCULO - De kersverse minister van Infrastructuur en Waterstaat Mark Harbers stuit op zijn ‘to do-lijstje’ op een bijna-unaniem aangenomen motie van de Tweede Kamer om alsnog te onderzoeken of de Noordtak van de Betuweroute moet worden aangelegd: een goederenspoor dwars door de Achterhoek en Twente. „Een onzalig idee.”

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.