Achterhoekse Edison-winnaars Suzan & Freek naar Openluchttheater Eibergen

VideoEIBERGEN - Suzan & Freek staan zaterdag 5 september met band in het Openluchttheater Eibergen. Het van oorsprong Achterhoekse muziekduo won onlangs de Edison in de categorie Nederlandstalig voor hun album Gedeeld door Ons.

Suzan Stortelder (Zieuwent, 1992) en Freek Rikkerink (Harreveld, 1993), die tegenwoordig in Weesp wonen, zijn sinds ongeveer een jaar landelijk bekend als muziekduo Suzan & Freek. Ze braken door met de single Als het Avond Is, die drie weken op nummer 1 stond in de Top 40 en de platina-status behaalde.

Na een uitverkochte clubtour staan Suzan & Freek in de nazomer voor het eerst met enkele shows in openluchttheaters. De vrije voorverkoop voor het concert in Eibergen begint op zaterdag 29 februari om 10.00 uur. Een ticket kost in de voorverkoop 27,50 euro, inclusief alle bijkomende kosten. Meer informatie en kaarten: openluchttheatereibergen.nl.

Suzan & Freek staan zaterdag 5 september met band in het Openluchttheater Eibergen.
Volledig scherm
Suzan & Freek staan zaterdag 5 september met band in het Openluchttheater Eibergen. © PR Openluchttheater Eibergen, Willem Sizoo