Almelose beschuitbakker Bolletje biedt ontbijt en speeddate op Zwarte Cross

VideoLICHTENVOORDE/ALMELO - Het ontbijt met een speeddate, dat beschuitbakker Bolletje uit Almelo voor het eerst op de camping van de Zwarte Cross aanbiedt, is een regelrechte hit. De aloude reclameslogan ‘Alleen voor beschuit kom ik er uit’, gaat op voor ZC-gangers.

Steeds zitten de maximale 50 campinggasten aan lange tafels, met een mogelijke liefdespartner tegenover zich. Hun eerste klik is een servet waarop de speeddater schrijft of hij/zij houdt van zoet, hartig of luchtig houdt.

Gratis

Maureen Wellenberg (20) uit Notter, die met haar vriendin Sanne Oidhof (20) uit Nijverdal voor het eerst op de camping van de Zwarte Cross staat, komt vooral omdat het driegangenmenu gratis is. „Maar ook om andere mensen te ontmoeten.” Ze heeft vrijdagavond genoten van Bizzey en hoofdact the Black Eyed Peas.

De studente Social Work aan hogeschool Windesheim, heeft ‘zoet’ op haar servet geschreven. De Twentse kickt op hagelslag.

Geen seks

Koen Seuren (25) uit Gennep, die tegenover haar aanschuift, heeft dezelfde voorkeur. Hij is van de chocopasta. De Brabander is voor de vierde keer op de Zwarte Cross. „Voor de muziek, de cross en het bier. Seks? Nee, geen seks", schetst hij lachend. Na 5 minuten schuiven de dames aan tafel door, kijkend of de volgende ontbijter een match oplevert.

Awareness

De belangrijkste gedachte voor de aanwezigheid van Bolletje op de Zwarte Cross-camping is awareness, legt Dean Donkers (21), partime Bolletje-medewerker en student marketing & communicatie uit. Laten zien dat je er bent, met beschuit en crackers.

Volledig scherm
Still © Still