Tom Okker is als ambassadeur van OldStars-tennis volgende week in Borculo van de partij bij het feestje ter gelegenheid van de 400ste OldStars-club, bij ABTC De Wildbaan.
Volledig scherm
Tom Okker is als ambassadeur van OldStars-tennis volgende week in Borculo van de partij bij het feestje ter gelegenheid van de 400ste OldStars-club, bij ABTC De Wildbaan. © OLDSTARS / PR NATIONAAL OUDERENFONDS

Alsnog gaan tennissen? Old Stars blijven welkom, ook voor ‘derde helft’

BORCULO - Tennisclub ABTC De Wildbaan sluit zich aan bij het OldStars-programma voor zestigplussers om te sporten. De Borculose club is de vierhonderdste OldStars-club. Dat is  donderdag 9 juli reden voor een sportief feestje. Tennislegende Tom Okker is daarbij als ambassadeur van de partij.

  1. Aantal nieuwe besmettingen in Twente gestegen: 37 positieve coronatests
    kaart

    Aantal nieuwe besmettin­gen in Twente gestegen: 37 positieve corona­tests

    ENSCHEDE - In de regio Twente zijn de afgelopen twee weken 37 mensen positief getest op covid-19. Zo blijkt uit cijfers van het RIVM. In de Achterhoekse gemeentes Aalten en Berkelland zijn in totaal twee mensen positief bevonden, wat het totaal in het verspreidingsgebied van deze krant brengt op 39 nieuwe coronagevallen in de afgelopen twee weken. Dat is hoger dan de cijfers van een week eerder, toen twintig Twentenaren positief werden bevonden.