In haar glasstudio bij haar Borculose woning past Annemiek Punt een paneel van het kunstwerk 'Verbondenheid' op het ontwerp aan de muur. Eind maart wordt het geplaatst en onthuld in Ootmarsum voor de galerie aan de Kloosterstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
In haar glasstudio bij haar Borculose woning past Annemiek Punt een paneel van het kunstwerk 'Verbondenheid' op het ontwerp aan de muur. Eind maart wordt het geplaatst en onthuld in Ootmarsum voor de galerie aan de Kloosterstraat. © Carlo ter Ellen DTCT

Annemiek Punt maakt eerste glaskunstwerk in de publieke ruimte: ‘Artistieke uitdaging’

BORCULO/OOTMARSUM - Haar glaskunst siert al vele tientallen tuinen van instellingen en particulieren. Maar het kunstwerk ‘Verbondenheid’, waar Annemiek Punt uit Borculo nu aan werkt, wordt het eerste dat een plek krijgt in de publieke ruimte. Een groots visitekaartje in Ootmarsum.

 1. Premier Mark Rutte heeft al een afspraak bij de kapper: hoe staat het met de ‘coronacoupes’ in deze regio?
  PREMIUM
  geluiden van de straat/video

  Premier Mark Rutte heeft al een afspraak bij de kapper: hoe staat het met de ‘coronacou­pes’ in deze regio?

  De kappers kunnen weer aan de slag. En dus laat premier Mark Rutte zijn kapsel volgende week direct in model knippen. Maar hoe staat het met de ‘coronacoupes’ van de man en vrouw op straat? En wat vindt Borculo van het feit dat de meeste andere beoefenaren van contactberoepen weer aan de slag kunnen? Aileen Slot peilt de stemming in Geluiden van de Straat.
 1. Sekswerkers: 'Behandel ons als de andere contactberoepen'
  Play

  Sekswer­kers: 'Behandel ons als de andere contactbe­roe­pen'

 2. Kringloop in Glanerbrug gaat uit protest toch open
  Play

  Kringloop in Glanerbrug gaat uit protest toch open