Arrestatieteam houdt man (38) in Winterswijk aan

WINTERSWIJK - Een 38-jarige man uit Winterswijk is maandagmiddag aangehouden voor bedreiging in een woning aan de Tangelder Gorusstraat. Hij heeft daar een hulpverlener en later ook de politie bedreigd met een ‘steekvoorwerp’.

Rond 13.00 heeft de man, die psychische klachten heeft, eerst een hulpverlener bedreigd. Die schakelde daarop de politie in, maar de Winterswijker bedreigde ook die met iets wat op een mes lijkt. De politie riep een arrestatieteam op. Dat team arresteerde de man rond 16.10 uur.

Meer dan twee uur lang was de Tangelder Gorusstraat afgesloten met hekken en een politielint. Niemand mocht de straat in of uit. Ook stond er een ambulance paraat. 

Volledig scherm
De Tangelder Gorusstraat in Winterswijk is aan beide kanten afgezet. © DG
  1. #HéScheids: Kratje bier voor speler Lochuizen, supporters Excelsior’31 in ‘gevaar’
    HéScheids

    #HéScheids: Kratje bier voor speler Lochuizen, supporters Excelsior’31 in ‘gevaar’

    ENSCHEDE - Frank Driezes van Lochuizen belooft een teamgenoot een kratje bier als hij weer scoort uit een vrije trap, supporters van Excelsior’31 moeten oppassen langs de kant van het veld en de scheidsrechter imiteert een schwalbe van een FC Trias-speler op prachtige wijze. Ook het afgelopen voetbalweekeinde zat vol met opvallende gebeurtenissen. Herbeleef de meest bijzondere momenten in deze video.