Volledig scherm
© Wijkagent Willem Saris

Automobilist ramt pui van slagerij in Winterswijk

WINTERSWIJK - Een automobilist is maandagmiddag tegen de gevel van keurslagerij Arnold Daals aan de Willinkstraat in Winterswijk geknald. Een medewerkster van de slagerij stond naar eigen zeggen te trillen op haar benen: „Het was echt een hele harde knal. Ik ben nog steeds niet bekomen van de schrik. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen.”

Volgens wijkagent Willem Saris wilde de bestuurder zijn auto voor de winkel keren. „Hij reed met de achterkant van zijn wagen tegen een paaltje aan. Van de schrik trapte hij vermoedelijk op het gaspedaal in plaats van de rem. Toen knalde hij tegen de slagerij aan.”

Knal
De medewerkster zag de man zijn auto keren op straat. „We zagen het gebeuren, maar je verwacht natuurlijk niet dat iemand zo tegen de pui rijdt.”

Pech
De slagerij werd in 2014 nog getroffen door een brand. „Hoeveel pech kun je hebben”, vertelt de medewerkster. „Hopelijk kunnen we de winkel snel weer openen. Het lijkt er op dat de gevel niet ontzet is. Vermoedelijk is alleen het glas beschadigd.”