Volledig scherm
De crew van de laatste musical van de sluitende school OBS Markvelde. © OBS Markvelde

'Bende op de camping' doet de deur dicht van sluitende school Markvelde

MARKVELDE - Vandaag en morgen wordt in Het Lammershoes pal naast de school min of meer de deur dicht gedaan van de sluitende OBS Markvelde. Drie keer is/wordt de musical opgevoerd, waarvan het plot een knipoog vormt naar de realiteit: de school die na de vakantie geen school meer is...

Het verhaal speelde zich af op een ….eveneens sluitende camping die verkocht is aan een louche projectontwikkelaar. Maar door allerlei verrassende , komische verwikkelingen en o.a. het bijleggen van een ruzie tussen de campingbezoekers wordt dit voorkomen!

Deze allerallerlaatste musical van de OBS Markvelde zat weer vol dubbelzinnigheden, woordgrapjes en onverwachte situaties. Maar er werd vooral genoten van de vele, mooigezongen liedjes. Die deden menigeen wel even wat wegslikken: "Omdat het besef van zo’n laatste keer wel wat met je doet",  aldus een bezoekster. 

Eind goed, al goed . Met welverdiend applaus nemen de groep-achters zo, op ludieke wijze afscheid van hun school, leerkrachten en medeleerlingen.