Het winkelpand op Oudestraat 72 waar voorheen foto/videozaak Michel Jeanson was gevestigd is verkocht. Maar niet aan de gemeente Berkelland, dat het pand wilde slopen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het winkelpand op Oudestraat 72 waar voorheen foto/videozaak Michel Jeanson was gevestigd is verkocht. Maar niet aan de gemeente Berkelland, dat het pand wilde slopen. © Rieta van der Linde - Peddemos

Berkelland vist achter het net in Oudestraat: ‘Dit is een gemiste kans voor Neede’

NEEDE - De doorsteek van de Oudestraat naar de Ten Caoteplas in het centrum van Neede lijkt voorlopig van de baan. Berkelland wachtte zo lang met de aankoop van winkelpanden, dat de gemeente nu achter het net vist. „Een gemiste kans voor Neede.”

  1. Deftig doolhof Ruurlo vindt uitgang na dwaaltocht in coronatijd: ‘We hadden bijna de sleutels ingeleverd’
    PREMIUM

    Deftig doolhof Ruurlo vindt uitgang na dwaaltocht in coronatijd: ‘We hadden bijna de sleutels ingeleverd’

    RUURLO - De paden zijn er weer net zo breed als in 1890, toen de adellijke dame haar dwaaltuin liet aanleggen. Het doolhof in Ruurlo telt in totaal 1198 meter aan paden met een breedte van 2 meter. Daar wandelden dit jaar erg veel bezoekers overheen, bijna de dubbele score van een normaal jaar. Dat mag een klein wonder heten: het deftige doolhof met een rijke historie sloot bijna voorgoed zijn deuren.