Volledig scherm
PREMIUM
De gemeenteraad van Berkelland in de huidige opstelling in langgerekte U-vorm met uiterst links het college. © Lars Smook

Berkelland wil raadzaal vernieuwen voor 330.000 euro

BORCULO - 330.000 euro uittrekken voor een nieuwe opstelling in de raadzaal, terwijl de gemeente moet zien 3,5 miljoen te bezuinigen door vooral tekorten in de zorg? Het voorstel voor het vernieuwen van de Berkellandse raadzaal lijkt rond sinterklaas een duur luxe cadeau.

Dinsdag 10 december buigt de Berkellandse gemeenteraad zich over een onderwerp dat de raad zelf betreft: de raadzaal is toe aan modernisering. Overigens is het krediet waarom wordt gevraagd ‘maar’ 130.000 euro. De 200.000 euro die vooral het vervangen van de microfoon- en camerainstallatie vergt, staat namelijk al  op de begroting. Het is vooral de audiovisuele installatie waarin veel geld gaat zitten bij de operatie. 

  1. #HéScheids: Kratje bier voor speler Lochuizen, supporters Excelsior’31 in ‘gevaar’
    HéScheids

    #HéScheids: Kratje bier voor speler Lochuizen, supporters Excelsior’31 in ‘gevaar’

    ENSCHEDE - Frank Driezes van Lochuizen belooft een teamgenoot een kratje bier als hij weer scoort uit een vrije trap, supporters van Excelsior’31 moeten oppassen langs de kant van het veld en de scheidsrechter imiteert een schwalbe van een FC Trias-speler op prachtige wijze. Ook het afgelopen voetbalweekeinde zat vol met opvallende gebeurtenissen. Herbeleef de meest bijzondere momenten in deze video.