Volledig scherm
Obsa Rinders (l), Mike Gerritsen (m), Youri Woesthuis (r). © Jolanda Gerritsen

Berkellandse dj's
tekenen bij Maxt

BORCULO/NEEDE - Drie  Berkellandse dj’s hebben afgelopen week getekend bij dj-managementbureau Maxt Productions. Het gaat om Mike Gerritsen, Obsa Rinders en Youri Woesthuis, waarvan Gerritsen samen met Mike Mulder als ‘Festigeval’ al aan het Amsterdamse dj-bureau was verbonden.

De Needse dj  Youri Woesthuis (16) hoopt via het managementbureau meer opdrachten te krijgen en zijn netwerk te vergroten. Hij treedt niet alleen als dj op maar verhuurt ook zijn apparatuur. 

Obsa Rinders, een 17-jarige dj uit Borculo, viel onlangs op tijdens een optreden op een benefietavond in Beekbergen. Ook hij hoopt op meer shows door de samenwerking met het Amsterdamse bureau.

Mike Gerritsen (21), eveneens uit Borculo, was als helft van het duo Festigeval al aan Maxt Productions verbonden maar zit nu ook solo bij hen in de kaartenbak.  ‘Erg veel zin in’, schrijft hij op zijn social media.

Mike Gerritsen hoopt van zijn hobby werk te kunnen maken. Hij is in tegenstelling tot Obsa en Youri geen student meer en werkt doordeweeks nog in de keuken van een horecabedrijf. “Een drukke periode in de horeca staat voor de deur en dan is er minder tijd om je eigen management erbij te doen”, vertelt Gerritsen.