Bestolen brandweermannen uit Eibergen krijgen roze tandem van Bucket Boys

VideoEIBERGEN - YouTubers Thijs en Joep hebben woensdag de brandweer in Eibergen uit de brand geholpen. Enkele vrijwilligers zitten namelijk zonder fiets nadat de rijwielen zondag waren gestolen. De twee heren besloten de brandweerlieden een hart onder de riem te steken en ze een roze tandem te geven.

Het was een domper voor de brandweermannen van de kazerne in Eibergen. Na geholpen te hebben bij een paasvuur, bleek dat een aantal fietsen van vrijwilligers waren gestolen. De fietsen stonden bij de kazerne aan de Nijverheidsstraat. Twee YouTubers uit de Randstad besloten de brandweer daarom te voorzien van een nieuwe fiets. Een roze tandem in dit geval. De fiets werd beschikbaar gesteld door een vrouw uit Amsterdam West. 

Bucket Boys

De video is gemaakt door de zogeheten Bucket Boys, twee jongens genaamd Joep Ten Hove en Thijs Meeuwsen woonachtig in de Randstad, die samen een YouTube-kanaal zijn begonnen. De mannen gingen al meerdere keren viral met hun video's. 

Volledig scherm
© Screenshot Video Bucket Boys

De video in Eibergen maakt deel uit van een reeks genaamd Superhelden, waarin de heren elke week een lokale held in het zonnetje zetten of geluk brengen bij zij die het het hardst nodig hebben. 

Mooi gebaar

Brandweer Eibergen is blij met het gebaar van de heren.  Toch betreurt de brandweer dat de gestolen fietsen, ondanks de vele reacties op social media, van de aardbodem verdwenen lijken te zijn.