Volledig scherm
Een traumahelikopter landde bij het ongeval. © Roland Heitink

Bestuurder zwaargewond bij botsing tegen boom in buitengebied Varsseveld

VARSSEVELD - Bij een zware aanrijding aan de Rademakersbroek bij Varsseveld is vrijdagnacht een automobilist zwaargewond geraakt. De bestuurder botste door nog onbekende oorzaak tegen een boom. Hij is per traumahelikopter naar het ziekenhuis overgebracht.

Omwonenden alarmeerden omstreeks 02:00 uur de hulpdiensten nadat zij een harde klap hoorden. Onder andere de brandweer van Varsseveld, politie, een traumahelikopter en ambulances kwamen ter plaatse om het zwaargewonde slachtoffer te helpen.

Traumahelikopter
De opgeroepen traumahelikopter is midden op de Aaltenseweg (N318) bij Varsseveld geland. Hierna werd het slachtoffer vanuit de ambulance naar de traumahelikopter gebracht, waarna hij per traumahelikopter is vervoerd naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval exact heeft kunnen gebeuren is onbekend. De politie doet onderzoek op de plek van het ongeluk.

  1. Eis: 15 maanden cel tegen 'bestolen zorgondernemer' uit Lichtenvoorde

    Eis: 15 maanden cel tegen 'bestolen zorgondernemer' uit Lichtenvoorde

    LICHTENVOORDE/ALMELO - Het Openbaar Ministerie heeft maandag in de Almelose rechtbank vijftien maanden celstraf geëist tegen de oud-directeur van de failliete zorginstelling Sterk!Zorg uit Lichtenvoorde. Ron B. (54) zou ruim 200.000 euro van de zakelijke rekening hebben overgeboekt naar zijn privérekening, terwijl hij wist dat zijn bedrijf snel failliet zou gaan. Ook hield hij volgens het OM geen deugdelijke boekhouding bij.