Volledig scherm
Het terrein liep na de bui snel onder water, net als het decor van het openluchttheater. © Reinier van Willigen

Bezoekers Openluchtspel Borculo vluchten voor hoosbui

BORCULO - Het toneelstuk ‘De eeuwige strijd’ moet zaterdagavond nog beginnen, als de bezoekers van het openluchttheater in Borculo een hoosbui over zich heen krijgen. De voorstelling kon niet doorgaan.

Flinke pech voor de organisatie van het openluchtspel. Zaterdagmiddag om 17.00 uur viel het besluit om het toneelstuk door te laten gaan omdat toen de weersvoorspellingen er goed uitzagen. Maar vlak voordat  het zou beginnen, begon het hard te regenen. „We hebben de boel af moeten blazen, het hele decor stond blank”, aldus organisator Gerard Nekkers.

Uitloop

Vanavond (zondagavond) gaat het stuk in de herhaling. „We hadden een uitloop naar vanavond dus daar gaan we gebruik van maken”, aldus Nekkers.

  1. Na drie jaar praten gaat eindelijk de aanleg van ‘uitdagende’ mtb-route in Achterhoek van start
    PREMIUM

    Na drie jaar praten gaat eindelijk de aanleg van ‘uitdagende’ mtb-route in Achterhoek van start

    BARCHEM/BORCULO - Na drie jaar van vooral praten gaat eind deze week dan daadwerkelijk de schop de grond in voor de aanleg van de vernieuwde mountainbike-route de Achterhoek. Komende vrijdag zullen vrijwilligers op de Kaleberg nabij Barchem de eerste werkzaamheden uitvoeren. Voorzitter Marcel Boereboom van de Stichting Mountainbike Achterhoek verwacht dat alles over drie jaar klaar zal moeten zijn.