Volledig scherm
In het pand aan de Brink waarin eerder Op = Op was gevestigd, opent budgetwarenhuisketen Big Bazar per 9 oktober een Eibergs filiaal. © Peter Zandee

Big Bazar opent vestiging in Eibergen

EIBERGEN - Budgetwarenhuis Big Bazar opent binnenkort een vestiging in Eibergen. Daarmee komt er een nieuwe Big Bazar-winkel ongeveer midden tussen de vestigingen in Enschede en Winterswijk. 

Big Bazar trekt in het winkelpand naast onder meer Kruidvat en Movado Sports, waarin op het adres Brink 28 eerder Op = Op gevestigd was. Het bedrijf werft momenteel personeel voor het Eibergse filiaal, onder meer een verkoopmedewerker, hulpkracht en vulploegmedewerker. 

De keten geeft aan woensdag 9 oktober van start te gaan aan de Brink. 

  1. De regenboogvlag wappert op het Marianum: ‘We streven ernaar dat leerlingen zich veilig voelen’

    De regenboog­vlag wappert op het Marianum: ‘We streven ernaar dat leerlingen zich veilig voelen’

    GROENLO-LICHTENVOORDE- Ze zijn jong, ze zijn anders geaard, ze zijn scholier, ze zijn Achterhoeker en op Paarse Vrijdag benadrukken ze hun specifieke seksuele geaardheid (homo, lesbiënne of iets anders) met iets paars: een jas, sjaal, rugzak. Voor het Marianum in Groenlo (maar ook in Lichtenvoorde) was dat paars vrijdagochtend goed zichtbaar. En aan het begin van de grote pauze ging op hun school de regenboogvlag in top.