Zorgondernemer Erik Zwoferink (voor) en investeerder Roelof Bijlsma openen door het doorknippen van een lint Domus Dulcis Domus op het Leo Stichting-complex bij Borculo.
Volledig scherm
Zorgondernemer Erik Zwoferink (voor) en investeerder Roelof Bijlsma openen door het doorknippen van een lint Domus Dulcis Domus op het Leo Stichting-complex bij Borculo. © Peter Zandee

Bij opening jeugdcrisisopvang:
‘Liever oost west, thuis best’

BORCULO - Jeugdcrisisopvang Domus Dulcis Domus is er bijna klaar voor.  Maandagmiddag werd de voorziening in een bestaand zorgpand op het Leo Stichting terrein feestelijk geopend. Binnen enkele weken kunnen de eerste kinderen/jongeren er terecht.

  1. Aantal nieuwe besmettingen in Twente gestegen: 37 positieve coronatests
    kaart

    Aantal nieuwe besmettin­gen in Twente gestegen: 37 positieve corona­tests

    ENSCHEDE - In de regio Twente zijn de afgelopen twee weken 37 mensen positief getest op covid-19. Zo blijkt uit cijfers van het RIVM. In de Achterhoekse gemeentes Aalten en Berkelland zijn in totaal twee mensen positief bevonden, wat het totaal in het verspreidingsgebied van deze krant brengt op 39 nieuwe coronagevallen in de afgelopen twee weken. Dat is hoger dan de cijfers van een week eerder, toen twintig Twentenaren positief werden bevonden.