Jolanda  en JohnBolster van het Bloemenhoekje
Volledig scherm
Jolanda en JohnBolster van het Bloemenhoekje © Bloemenhoekje

Bloemenhoekje verhuist naar nieuwe stek aan Oudestraat Neede

NEEDE - Het Bloemenhoekje Neede verhuist. De winkel is vanaf donderdag 28 mei gevestigd aan de Oudestraat 55 in Neede. „Echt een top plek voor een bloemenzaak”

Jolanda en John Bolster en hun medewerkers zijn enthousiast over de nieuwe locatie. „Bovendien is er dicht in de buurt veel parkeergelegenheid”.

Al 17 jaar is het Bloemenhoekje een begrip in Neede. Met het oog op de ontwikkelingen van het Needse centrum is door Jolanda en John gekeken naar een andere locatie. „Nieuw in onze winkel zijn koffie, thee en serviesgoed. En we houden natuurlijk onze kado-artikelen en kaarten. Dit geldt ook voor het agentschap van Post NL voor het brengen en halen van pakketten”. 

De bezorgservice blijft ongewijzigd. Meer info is te vinden op www.bloemenhoekje.com 

  1. Eerste digitale raadsvergadering Bronckhorst faliekant mislukt: geen geluid, te late start en plots einde

    Eerste digitale raadsverga­de­ring Bronck­horst faliekant mislukt: geen geluid, te late start en plots einde

    HENGELO (Gld) - De eerste digitale raadsvergadering van de gemeenteraad van Berkellands buurgemeente Bronckhorst is donderdagavond faliekant mislukt. De vergadering begon ruim een kwartier te laat, vervolgens waren de sprekers niet te horen en in de mededeling over de reden voor de schorsing stond een tikfout. En toen duidelijk werd dat het niet meer ging lukken, werd de livestream plotseling beëindigd.