Het pand Brink 28, waarin Blokker de vestiging van Big Bazar opvolgt. De Brink zelf ligt momenteel open voor herinrichtingswerkzaamheden in het kader van het Eibergse centrumplan.
Volledig scherm
Het pand Brink 28, waarin Blokker de vestiging van Big Bazar opvolgt. De Brink zelf ligt momenteel open voor herinrichtingswerkzaamheden in het kader van het Eibergse centrumplan. © Peter Zandee

Blokker komt met vestiging naar de Brink in Eibergen

EIBERGEN - Warenhuisketen Blokker komt met een vestiging naar Eibergen. De keten werft personeel voor een filiaal dat wordt gevestigd in het pand Brink 28. Eerder zat daarin een vestiging van Big Bazar. Desgevraagd kan Blokker nog niet melden per wanneer de nieuwe zaak opent.

 1. Van Torentje naar Torentje: Rutte, Klaver & 9 andere lijsttrekkers komen naar Twente voor jou
  PREMIUM
  meld je nu aan!

  Van Torentje naar Torentje: Rutte, Klaver & 9 andere lijsttrek­kers komen naar Twente voor jou

  Elf lijsttrekkers van politieke partijen komen begin maart op uitnodiging van De Twentsche Courant Tubantia en de Universiteit Twente naar Enschede om hun politieke idealen te delen en daarover in gesprek te gaan met kiezers. Vijf vrouwen, zes mannen. Ervaren gespreksleiders onder wie anchor Sander Schimmelpenninck en Tubantia-hoofdredacteur Martha Riemsma voelen de politieke leiders in een interactieve talkshow aan de tand. „We moeten praten!”
 1. Doden en gewonden door explosies in Equatoriaal-Guinea
  Play

  Doden en gewonden door explosies in Equatori­aal-Gui­nea

 2. Parachutisten van Defensie springen uit vliegtuig boven Lonneker
  Play

  Parachutis­ten van Defensie springen uit vliegtuig boven Lonneker