Stewards houden de supporters van de Graafschap op afstand voordat de spelersbus bij het stadion arriveert na de wedstrijd vrijdagavond tegen Jong Ajax.
Volledig scherm
PREMIUM
Stewards houden de supporters van de Graafschap op afstand voordat de spelersbus bij het stadion arriveert na de wedstrijd vrijdagavond tegen Jong Ajax. © theo kock persfotografie

Burgemeester na incident bij De Graafschap: ‘We moeten woensdag alle zeilen bijzetten, je blijft met je tengels van journalisten af’

DOETINCHEM - Burgemeester Mark Boumans van Doetinchem zegt dat gemeente, politie en Openbaar Ministerie alle zeilen moeten bijzetten om te voorkomen dat de situatie woensdag uit de hand gaat lopen, als De Graafschap de laatste wedstrijd speelt in de race naar promotie. ,,Maar de oproep is vooral: blijf thuis!”

  1. Fietsvakantie oubollig? Hipper dan dit krijg je het niet!
    PREMIUM
    Column

    Fietsvakan­tie oubollig? Hipper dan dit krijg je het niet!

    Hij heette Smutti en het was liefde op het eerste gezicht. We kochten hem toen we nog helemaal geen geld hadden voor een caravan, laat staan voor een auto om er eentje te trekken. Maar de Smutti was zo klein en licht dat hij achter onze Twingo kon. Ik vond caravans iets voor oude mensen, maar dit was iets heel anders. Een polyester eitje van Deense makelij, net groot genoeg. Een zithoek die ’s avonds werd verbouwd tot bed, een kast, een kachel en een ieniemini-keuken met twee pitjes.