‘Het wordt stil in Berkelland’, zo was de boodschap van het protest van muziekverenigingen, eerder in Berkelland. Nu moet de cultuursector opnieuw een kwart van het budget inleveren als het aan CDA, VVD en Gemeentebelangen ligt.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Het wordt stil in Berkelland’, zo was de boodschap van het protest van muziekverenigingen, eerder in Berkelland. Nu moet de cultuursector opnieuw een kwart van het budget inleveren als het aan CDA, VVD en Gemeentebelangen ligt. © jan houwers

CDA, GB en VVD willen nieuwe bezuinigingen op sport en cultuur in Berkelland niet schrappen

BORCULO - Nieuwe bezuinigingen hangen als een zwaard van Damocles boven de hoofden van sport- en cultuurliefhebbers in Berkelland. CDA, VVD en GB willen de korting niet schrappen, alleen uitstellen.

  1. Maakplaats ’t Spuythuys in Borculo eindelijk geopend: ‘Dit moet een inspirerende plek worden’
    PREMIUM

    Maakplaats ’t Spuythuys in Borculo eindelijk geopend: ‘Dit moet een inspireren­de plek worden’

    BORCULO – Na een verbouwing van negen maanden was het dan eindelijk zover. Karin Bosch kon zaterdagmiddag haar nieuwe maakplaats ’t Spuythuys aan belangstellenden laten zien. Het moet een plek worden waar creatievelingen aan allerlei projecten gaan werken. „Ik wil mensen verbinden door creativiteit”, zegt Bosch na de officiële opening van haar pand aan de Korte Wal in Borculo.