Het zalencentrum de Huve in Eibergen is één van de vier stembureaus in Berkelland waar niet alleen op woensdag 17 maart, maar ook al op maandag 15 en dinsdag 16 maart kan worden gestemd.
Volledig scherm
PREMIUM
Het zalencentrum de Huve in Eibergen is één van de vier stembureaus in Berkelland waar niet alleen op woensdag 17 maart, maar ook al op maandag 15 en dinsdag 16 maart kan worden gestemd. © Peter Zandee

Coronaproof stemmen, zo gaat dat straks in Berkelland

BORCULO - Stemmen, dat moet ook in de coronacrisis kunnen. De Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart gaan vooralsnog door. Met een hele reeks aan regels en afspraken, zodat alles zo veilig mogelijk verloopt. Het is aan de gemeenten om de stembusgang in goede banen te leiden.

 1. Sporthistoricus speurt naar oorlogsslachtoffers in het Gelderse voetbal: nu al 43 nieuwe namen
  PREMIUM

  Sporthisto­ri­cus speurt naar oorlogs­slacht­of­fers in het Gelderse voetbal: nu al 43 nieuwe namen

  ZEIST/ARNHEM - Alle Gelderse voetballers die zijn gestorven in de Tweede Wereldoorlog in kaart brengen. Dat is het doel van sporthistoricus Jurryt van de Vooren, die hiervoor samenwerkt met Gelderse archiefinstellingen. Tot dusver vermeldde het officiële KNVB-oorlogsmonument 191 namen van omgekomen KNVB-leden uit deze provincie. Aanvullend onderzoek leverde al 43 nieuwe namen op.
 1. Sekswerkers: 'Behandel ons als de andere contactberoepen'
  Play

  Sekswer­kers: 'Behandel ons als de andere contactbe­roe­pen'

 2. Kringloop in Glanerbrug gaat uit protest toch open
  Play

  Kringloop in Glanerbrug gaat uit protest toch open