Countryzanger Ben Steneker vult zijn nu royale vrije tijd met het maken van vogelvoederkastjes tegen kostprijs. Idee erachter: als je door toch maar hele dag alleen naar buiten zit te kijken, heb je tenminste vogels te zien.
Volledig scherm
Countryzanger Ben Steneker vult zijn nu royale vrije tijd met het maken van vogelvoederkastjes tegen kostprijs. Idee erachter: als je door toch maar hele dag alleen naar buiten zit te kijken, heb je tenminste vogels te zien. © Frans Nikkels

Countryzanger Ben Steneker maakt nu vogelhuisjes op verzoek: ‘Tóch wat leven in de brouwerij’

HAAKSBERGEN/REKKEN - Hij valt qua leeftijd in de risicogroep en kan door corona het podium niet op. Maar countryzanger Ben Steneker zit niet stil. Hij timmert vogelvoederhuisjes voor anderen. „Als je  alleen maar naar buiten zit te kijken, heb je tenminste íets om te zien.” 

 1. Festival Reurpop 2021 gaat definitief niet door: geld terug of doneren aan organisatie
  PREMIUM

  Festival Reurpop 2021 gaat definitief niet door: geld terug of doneren aan organisa­tie

  RUURLO - Reurpop 2021 gaat niet door. De organisatie van het driedaagse festival in Ruurlo, dat begin juni zou worden gehouden, wil het publiek niet langer in onzekerheid houden en heeft het evenement definitief afgeblazen. De terugstortactie, waarbij kaarthouders kunnen beslissen of en hoeveel geld ze terug willen krijgen, loopt als een trein. Maar liefst 40 procent van de kaartkopers vraagt slechts een deel of niets terug van hun kaartje.
 1. Samenvatting | Heracles Almelo - PEC Zwolle
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Heracles Almelo - PEC Zwolle

  7 maart
 2. Aanbod bij afvalbrengpunt Enschede-Zuid blijft maar groeien
  Play

  Aanbod bij afvalbreng­punt Enschede-Zuid blijft maar groeien