Volledig scherm
Zelfgemaakte ‘sneeuwpoppen’ op de Sint Jorisschool. © PR Daltonschool Sint Joris

Daltonschool St Joris in Borculo houdt actiedag voor Pax Kinderhulp

BORCULO - Daltonschool Sint Joris houdt donderdag 19 december een actiedag om Pax Kinderhulp te steunen. Op het plein - en bij slecht weer binnen - worden eigengemaakte kerstdecoraties verkocht. 

Ook wordt een verloting gehouden en warme dranken geschonken. Van 08.15 uur tot 14.30 uur wordt verder aan een stuk om de school gewandeld.  De leerlingen van de school die hieraan meedoen, hebben zich voorafgaand laten sponsoren door familie en vrienden. Ook de opbrengst hiervan zal volledig ten goede komen aan Pax kinderhulp.

Poolse kinderen

De school haakte de laatste jaren aan bij het programma van Pax Kinderhulp tijdens het bezoek van de Poolse suikerpatiëntjes. Zo was er jaarlijks een leuke dag vol spel en vertier voor de Poolse gastjes. De dag wordt geopend om 08.15 uur door medewerkers van Pax Kinderhulp. 

‘s Avonds tegen 18.15 uur wordt op het plein de opbrengst bekendgemaakt en krijgen vertegenwoordigers van Pax Kinderhulp een cheque overhandigd.  Publiek is welkom om de kinderen aan te moedigen en de acties ook financieel te steunen.