Zaterdag 5 juli 2015: een werkelijk bloedhete editie van Have A Nice Day met temperaturen van rond de 40 graden
Volledig scherm
Zaterdag 5 juli 2015: een werkelijk bloedhete editie van Have A Nice Day met temperaturen van rond de 40 graden © jan houwers

Dancefestival Have A Nice Day terug na jaar afwezigheid

Techno- en housefestival Have A Nice Day keert na een jaar afwezigheid terug. Het Achterhoekse feest breidt zelfs uit en komt  terug als weekendeditie. Van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september wordt er dit jaar gefeest in Borculo.

Have A Nice Day (HAND) vond sinds 2005 plaats in Eibergen, maar moest door noodgedwongen weg, Daardoor werd er door de 2018-editie van het alternatieve dance-festival een streep gezet.

In Borculo werd een nieuwe, geschikte locatie gevonden voor HAND. Locatie worden de bossen rondom Openluchttheater ’t Galgenveld. De programmering gaat van één dag naar drie dagen, inclusief camping.

Organisator en project manager Geurt Kersjes over de locatie: “Het festival is ontstaan in Berkelland en we waren dan ook op zoek naar een nieuwe locatie binnen deze gemeente. Openluchttheater ’t Galgenveld te Borculo is gelegen op een idyllische locatie; tel daar onze muzikale, artistieke en culinaire plannen bij op en je krijgt geheid een onmeunig mooi weekend.”

De ticketverkoop start binnenkort. 

Have a Nice Day, hier tijdens een eerdere editie
Volledig scherm
Have a Nice Day, hier tijdens een eerdere editie © jan houwers