Onderwaternatuur bij de zoutpier op Bonaire
Volledig scherm
PREMIUM
Onderwaternatuur bij de zoutpier op Bonaire © Ton Huijsman

Duikinstructeur Ton Huijsman uit Neede: ‘Ooit begonnen vanwege de spanning en sensatie’

NEEDE - De Needse duikschool Dive for Fun heeft 5 sterren gekregen van de koepelorganisatie Instructor Dive Development. De hoogste landelijke erkenning, die slechts voor vier van de bijna honderd duikscholen binnen deze organisatie is weggelegd.

 1. SP wil dat minister wet aanpast na bloederige erfkwestie met tbs-er in de Beuningse Martelmoord
  PREMIUM

  SP wil dat minister wet aanpast na bloederige erfkwestie met tbs-er in de Beuningse Martel­moord

  ,,Iemand die zijn echtgenote vermoordt hoort daar financieel niet van te profiteren met bijvoorbeeld een erfenis, of iemand nu toerekeningsvatbaar is of niet.” Dat zegt Kamerlid Michiel van Nispen. Hij schrikt als hij hoort over de bloederige erfkwestie, waarbij een tbs-er aanspraak maakt op de erfenis van de vrouw, die hij zelf ombracht. Hij wil dat de minister de wet aanpast.
 2. Exploderende energieprijzen? Ik krijg heimwee naar de Gamog: de Gas Maatschappij Oost Gelderland!
  PREMIUM

  Exploderen­de energie­prij­zen? Ik krijg heimwee naar de Gamog: de Gas Maatschap­pij Oost Gelderland!

  Gas Maatschappij Oost Gelderland (Gamog). Zo heette het nutsbedrijf waar ik ooit op het hoofdkantoor met uitzicht op de IJssel in Zutphen gewerkt heb. Het was een samenwerkingsverband van meerdere gemeenten in Gelderland en Flevoland dat gas leverde aan onder meer de Achterhoek. De sfeer was goed, als semi-ambtenaar waren de arbeidsvoorwaarden uitstekend en de gasprijs? Die was voor iedereen betaalbaar.