De Leeuwerikschool uit Neede en Oekraïense vluchtelingen mogen smullen van de chocoladebeelden van Willem Sluiter. Met dank aan de winnaars van deze prijzen, Arjen van Gijssel (rechts) en Alet Boukes. Samen met bakker Marcel Stroet (midden) en dochter Chantal (links) bood hij de kunstwerken aan. Laura en Cas namens ze namens de school in ontvangst.
Volledig scherm
De Leeuwerikschool uit Neede en Oekraïense vluchtelingen mogen smullen van de chocoladebeelden van Willem Sluiter. Met dank aan de winnaars van deze prijzen, Arjen van Gijssel (rechts) en Alet Boukes. Samen met bakker Marcel Stroet (midden) en dochter Chantal (links) bood hij de kunstwerken aan. Laura en Cas namens ze namens de school in ontvangst. © Arend Heideman

Duisent vreugden in chocolade: Oekraïense vluchtelingen en Needse Leeuwerikschool smullen van borstbeelden Willem Sluiter

NEEDE - Smullen van de enorme  chocolade borstbeelden van Willem Sluiter. Dat kunnen de kinderen van de Leeuwerikschool en Oekraïense vluchtelingen in Berkelland. Een cadeau van de dichters Alet Boukes en Arjen van Gijssel. 

  1. Sterrenkijkdag: met je smartphone foto’s maken van deepsky-objecten
    PREMIUM

    Sterren­kijk­dag: met je smartphone foto’s maken van deeps­ky-objecten

    Wat er ’s nachts boven ons hoofd te zien is, fascineert velen. Flonkerende sterrenbeelden, voorbij scherende kometen, heldere planeten. Mooi met het blote oog, nog mooier door een telescoop. Komende zaterdag staat ook de sterrenwacht in Lochem in het teken van de landelijke sterrenkijkdag. De vrijwilligers hebben er een speciaal programma voor samengesteld. Een van hen is Jaap Kaemingk uit Ruurlo.
    Ruurlo, Lochem