Ook demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (rechts) luisterde goed naar wat Natalie Kramer de Tweede Kamer te zeggen had.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (rechts) luisterde goed naar wat Natalie Kramer de Tweede Kamer te zeggen had. © Jos van Leeuwen

En dan spreekt Natalie uit Neede eindelijk in de Tweede Kamer over fibromyalgie: ‘Ik ben blij met de uitkomst’

DEN HAAG/NEEDE - Natalie Kramer (26) uit Neede strijdt al sinds 2013 voor de erkenning van fibromyalgie als chronische ziekte. Donderdag sprak ze daarover de Tweede Kamer toe, voorafgaand aan een debat over het onderwerp. „Ik ben heel blij met de uitkomst.”

 1. Berkelland huurt ‘verzamelborden’ in aanloop naar verkiezingen provincie en waterschap
  PREMIUM

  Berkelland huurt ‘verzamel­bor­den’ in aanloop naar verkiezin­gen provincie en waterschap

  De gemeente Berkelland heeft voor de verkiezingen van 15 maart de traditionele plakborden voor verkiezingsaffiches ingeruild voor zogeheten Trotters van het bedrijf Image Building. Verdeeld over de elf Berkellandse kernen staan vijftien borden met aan de ene kant alle affiches van ‘provinciale’ partijen en aan de andere kant die voor de waterschapsverkiezingen. Maar in Rietmolen gaat het een beetje mis.
  Borculo, Winterswijk, Rietmolen, Neede
 2. Van ‘mama woar is mien pils’, naar de Normaal-fanshop met zijn dochter: ‘Lochem voelt als een reünie’
  PREMIUM
  MET FOTO'S

  Van ‘mama woar is mien pils’, naar de Nor­maal-fan­shop met zijn dochter: ‘Lochem voelt als een reünie’

  Hij was er niet bij toen Normaal 48 jaar geleden doorbrak in Lochem, maar inmiddels is Edwin Blaauwwiekel (50) al jarenlang een vertrouwd gezicht bij concerten van de Achterhoekse rockers. Een optreden van Bennie Jolink en zijn mannen voelt voor Blaauwwiekel tegenwoordig als een reünie, zo ook deze donderdag in Lochem. ,,Het liefst doe ik dit elke week.’’
  Barchem