Fanatieke FC Twente supporters van Hardcore Eibergen verrasten dinsdagmorgen bewoners en zorgpersoneel van Livio in Eibergen met een vers ontbijt
Volledig scherm
Fanatieke FC Twente supporters van Hardcore Eibergen verrasten dinsdagmorgen bewoners en zorgpersoneel van Livio in Eibergen met een vers ontbijt © Hardcore Eibergen

FC Twente fans uit Eibergen verrassen zorgpersoneel en ouderen met lunch

EIBERGEN - Bewoners en personeel van Livio van een kleinschalige woongroep in Eibergen zijn dinsdag verrast door een gratis lunch, aangeboden door fanatieke FC Twente fans van Hardcore Eibergen.

Vorige week stak de groep de hulpverleners in de zorg al een hart onder de riem met een groot spandoek boven de N18, dat later op last van Rijkswaterstaat moest worden weggehaald. Dinsdagmorgen werd de daad bij het woord gevoegd en bezorgden de voetbalfans een lunch van Bakker Bart bij zorgpersoneel en de oudere cliënten van de woongroep.

Het gaat om kleinschalig wonen voor ouderen met chronische lichamelijke problematiek of psycho-geriatrische klachten als dementie tegenover De Meergaarden. „Eerst een spandoek als blijk van waardering voor alle hulpverleners. Nu een heerlijk verzorgde lunch voor onze bewoners en collega’s van Livio KSW Sluyterstraat Eibergen. Bedankt Hardcore Eibergen, jullie zijn toppers!”, reageert het Livio-personeel.

„We gaan de komende tijd meer van deze acties houden”, aldus een woordvoerder van Hardcore Eibergen. 

Gratis lunch voor ouderen en bewoners Livio in Eibergen, aangeboden door Eibergse FC Twente fans
Volledig scherm
Gratis lunch voor ouderen en bewoners Livio in Eibergen, aangeboden door Eibergse FC Twente fans © Livio
  1. Schapen van Marianne onthoofd en geslacht: ‘Voor die paar tientjes vlees?’
    PREMIUM
    VIDEO

    Schapen van Marianne onthoofd en geslacht: ‘Voor die paar tientjes vlees?’

    Voor de tweede keer in anderhalve week zijn loslopende schapen in de regio op illegale, professionele wijze in de nacht afgeslacht. Schaapherder Marianne Gaspersz trof vanochtend de ingewanden, de kop en vachten aan van een afgeslacht schaap en lammetje. Onlangs werden in Olst op vergelijkbare wijze twee rammen geslacht bij een kinderboerderij. Gaspersz: ,,Ik was helemaal van de kaart. De vraag is ook: wanneer doen ze het weer?”