Volledig scherm
Have A Nice Day Festival © Reinier van Willigen

Geen festival Have A Nice Day dit jaar in Achterhoek

EIBERGEN - Trouwe house-liefhebbers moeten het dit jaar doen zonder Have A Nice Day Festival. Het feest in de Achterhoek keert niet terug op de agenda. 

Afgelopen jaar vond Have A Nice Day (HAND) voor het laatst plaats in park De Maat in Eibergen. Voor de nieuwe editie van HAND mocht namelijk geen gebruik meer gemaakt worden van het aangrenzende openluchttheater en een deel van het park.

Er werd gezocht naar een nieuwe locatie in de Achterhoek, maar die werd niet op tijd gevonden. Daardoor zal er geen 2018-editie plaatsvinden. De organisatie meldt op Facebook dat het in 2019 terug wil terugkeren met het dancefestival.

  1. Waterboarding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak
    PREMIUM

    Waterboar­ding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak

    ALMELO - De scheidslijn tussen wat je als leerkracht wel en niet kunt maken, is flinterdun. Een docent in Almelo raakte deze week in opspraak doordat hij het effect van martelmethode waterboarding demonstreerde in de klas. De rechter draaide deze week de straf die hij kreeg terug, maar de leraar is wel getekend door de hele situatie. Wij zetten drie andere controversiële zaken uit deze regio op een rij, met driemaal een hoofdrol voor de docent.