Volledig scherm
Have A Nice Day Festival © Reinier van Willigen

Geen festival Have A Nice Day dit jaar in Achterhoek

EIBERGEN - Trouwe house-liefhebbers moeten het dit jaar doen zonder Have A Nice Day Festival. Het feest in de Achterhoek keert niet terug op de agenda. 

Afgelopen jaar vond Have A Nice Day (HAND) voor het laatst plaats in park De Maat in Eibergen. Voor de nieuwe editie van HAND mocht namelijk geen gebruik meer gemaakt worden van het aangrenzende openluchttheater en een deel van het park.

Er werd gezocht naar een nieuwe locatie in de Achterhoek, maar die werd niet op tijd gevonden. Daardoor zal er geen 2018-editie plaatsvinden. De organisatie meldt op Facebook dat het in 2019 terug wil terugkeren met het dancefestival.

  1. Vernieling escaleert tot schietpartij: agent én twee anderen gewond in Winterswijk
    Update/ Video

    Vernieling escaleert tot schietpar­tij: agent én twee anderen gewond in Winters­wijk

    WINTERSWIJK - Wat begon met een melding over een vernieling liep vannacht volledig uit de hand. Na het slopen van een woning aan de Keizersdwarsweg in Winterswijk vertrokken drie verdachten in eerste instantie, maar het drietal keerde terug met één of meerdere wapens. ,,Op dat moment is er geschoten waarbij een politiecollega gewond is geraakt,’’ meldt de politie. De politie heeft in totaal vijf mensen gearresteerd.