Volledig scherm
De Pretty Shop in Winterswijk. © DG

Geen herkenbare foto op site seksshop Winterswijk, hoewel geld vibrator niet terug is

WINTERSWIJK - Het ultimatum voor de vermeende dieven van een vibrator in de seksshop in Winterswijk liep vandaag, Valentijnsdag, af. Indien de bijna 200 euro voor de 'womanizer' niet betaald zou worden, zouden herkenbare foto's van de dader op de website van de Pretty Shop worden geplaatst. Dat is echter (nog) niet het geval, hoewel het geld voor de vibrator niet is betaald. 

Peter Kee, eigenaar van de seksshop, heeft geen keus. 'Na inwinnen van juridisch advies plaatsen wij (nog) geen beelden of foto's i.v.m. privacy daders. Zelfs dieven hebben rechten.... GELUKKIG HEBBEN WE DE BEELDEN NOG', zo schrijft hij als verklaring op de site van de Pretty Shop. 

Kee werd onlangs bij de toonbank afgeleid door een vrouw, waardoor een man ongezien de vibrator kon meenemen, aldus de eigenaar van de seksshop. Kee ging met de beelden naar de politie en deed aangifte. De eigenaar van de Pretty Shop plaatste zelf een foto van de zijkant van de man op de site en verving die vervolgens door een foto van de achterzijde van de man, want de politie waarschuwde dat hij geen herkenbare foto's op de site mocht plaatsen. Dan zou hij zelf strafbaar zijn.