Het ‘Reetmölle-rad’ op de rotonde bij de dorpsentree is sinds enkele maanden hét landmark waar de Rietmolenaren trots op zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Het ‘Reetmölle-rad’ op de rotonde bij de dorpsentree is sinds enkele maanden hét landmark waar de Rietmolenaren trots op zijn. © Annina Romita

Gemeenschap Rietmolen schrijft geschiedenis. ‘Rietmolen bij Almelo? - Dat mochten ze daar willen!’

RIETMOLEN - Stichting Gemeenschap Rietmolen bestaat 50 jaar. Eigenlijk inmiddels zelfs 51. Op de jaarvergadering van de ‘dorpsclub’ werd het gouden jubileum woensdagavond alsnog gevierd met een lokaal geschiedenisboekje. En een lintje voor stille kracht Ludo Doove. „Rietmolen wordt door de Rietmolenaren goed op de kaart gezet!”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.