Er is onrust over plan gsm mast in Noordijk op Needse Berg. Henk Radstaak (rechts) en Wim Wormgoor (blauwe polo) van Noordijks Belang zijn voorstander van mast, die er gewoon komt. De vergunning is onherroepelijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Er is onrust over plan gsm mast in Noordijk op Needse Berg. Henk Radstaak (rechts) en Wim Wormgoor (blauwe polo) van Noordijks Belang zijn voorstander van mast, die er gewoon komt. De vergunning is onherroepelijk. © Frans Nikkels

Gsm-masten Needse Berg en Geesteren komen er; Berkelland wil beleid niet aanpassen

HAARLO - KPN kan de gsm-masten op Needse Berg en in Geesteren plaatsen. Berkelland is niet van plan om het beleid aan te passen nu de rechtbank de vergunning voor de KPN-mast in Haarlo heeft vernietigd.  „De andere vergunningen zijn herroepelijk.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?