Er is onrust over plan gsm mast in Noordijk op Needse Berg. Henk Radstaak (rechts) en Wim Wormgoor (blauwe polo) van Noordijks Belang zijn voorstander van mast, die er gewoon komt. De vergunning is onherroepelijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Er is onrust over plan gsm mast in Noordijk op Needse Berg. Henk Radstaak (rechts) en Wim Wormgoor (blauwe polo) van Noordijks Belang zijn voorstander van mast, die er gewoon komt. De vergunning is onherroepelijk. © Frans Nikkels

Gsm-masten Needse Berg en Geesteren komen er; Berkelland wil beleid niet aanpassen

HAARLO - KPN kan de gsm-masten op Needse Berg en in Geesteren plaatsen. Berkelland is niet van plan om het beleid aan te passen nu de rechtbank de vergunning voor de KPN-mast in Haarlo heeft vernietigd.  „De andere vergunningen zijn herroepelijk.”

 1. Sporthistoricus speurt naar oorlogsslachtoffers in het Gelderse voetbal: nu al 43 nieuwe namen
  PREMIUM

  Sporthisto­ri­cus speurt naar oorlogs­slacht­of­fers in het Gelderse voetbal: nu al 43 nieuwe namen

  ZEIST/ARNHEM - Alle Gelderse voetballers die zijn gestorven in de Tweede Wereldoorlog in kaart brengen. Dat is het doel van sporthistoricus Jurryt van de Vooren, die hiervoor samenwerkt met Gelderse archiefinstellingen. Tot dusver vermeldde het officiële KNVB-oorlogsmonument 191 namen van omgekomen KNVB-leden uit deze provincie. Aanvullend onderzoek leverde al 43 nieuwe namen op.
 1. Doden en gewonden door explosies in Equatoriaal-Guinea
  Play

  Doden en gewonden door explosies in Equatori­aal-Gui­nea

 2. Parachutisten van Defensie springen uit vliegtuig boven Lonneker
  Play

  Parachutis­ten van Defensie springen uit vliegtuig boven Lonneker