Wilma ten Dolle en Hanneke Meijer van het Krachtteam komen in actie om de basisschool in Noordijk open te houden. Er komt een BSO en nieuwe aanwas van kinderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wilma ten Dolle en Hanneke Meijer van het Krachtteam komen in actie om de basisschool in Noordijk open te houden. Er komt een BSO en nieuwe aanwas van kinderen. © Lars Smook

Hanneke en Wilma in actie voor basisschool in Noordijk: ‘We zien een positieve toekomst’

NOORDIJK - De basisschool dicht door bevolkingskrimp? Geen sprake van! Noordijk ziet genoeg kansen voor de toekomst van de B. Tormijnschool. „Er komen weer meer leerlingen, extra peuteropvang en we beginnen met buitenschoolse opvang.”  

 1. Beroering in het bisdom: column maakt veel los onder voor- en tegenstanders van de kardinaal

  Beroering in het bisdom: column maakt veel los onder voor- en tegenstan­ders van de kardinaal

  LEZERS SCHRIJVEN | De column Kaf en Koren van Theo Krabbe zorgde voor beroering binnen het aartsbisdom. De vergelijking van kardinaal Eijk met de gewezen president Donald Trump was voor menig parochiaan nog tot daar aan toe. De oproep om geen geld meer te doneren aan de katholieke kerk, omdat alles in de zakken van het bisdom zou verdwijnen, leidde tot protest. Parochiebesturen zijn boos. Maar er zijn ook katholieken die de opvattingen van Krabbe onderschrijven.
 1. Zo ziet Enschede eruit na de avondklokrellen
  Play

  Zo ziet Enschede eruit na de avondklok­rel­len

 2. Ziekenhuisbaas MST over belaging ziekenhuis: 'Beangstigende situatie'
  Play

  Ziekenhuis­baas MST over belaging ziekenhuis: 'Beangsti­gen­de situatie'