Henk Krooshof bij het graf van zijn ouders. Hij heeft de afgelopen maanden graven van Krooshof in beeld gebracht met zo mogelijk foto’s van de mensen. De overledenen krijgen zo een gezicht.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk Krooshof bij het graf van zijn ouders. Hij heeft de afgelopen maanden graven van Krooshof in beeld gebracht met zo mogelijk foto’s van de mensen. De overledenen krijgen zo een gezicht. © Frans Nikkels Fotografie

Henk wil overleden Krooshofs in Neede een gezicht geven: ‘Jenneken werd slechts twee weken oud’

HAAKSBERGEN/NEEDE – Henk Krooshof (77), geboren Needenaar, wil overleden naamgenoten een ‘gezicht’ geven. Hij zocht portretten bij de tientallen grafstenen van zijn familienaam. Zoals Jenneken Krooshof. „Ze stierf 3 maart 1938 en werd slechts twee weken oud.”

  1. Kwaliteit van leven in Almelo en Enschede minder dan in rest van Twente, aan Oldenzaal is helemaal niets slecht
    Cijfers per gemeente

    Kwaliteit van leven in Almelo en Enschede minder dan in rest van Twente, aan Oldenzaal is helemaal niets slecht

    ALMELO/ENSCHEDE - De kwaliteit van leven in Almelo en in Enschede is beduidend minder dan in andere Twentse gemeenten. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Het rekeninstituut bekeek 33 onderwerpen die bepalen hoe tevreden mensen zijn. Ze keken onder meer naar inkomen, gezondheid, veiligheid en de bereikbaarheid van voorzieningen.