Volledig scherm
PREMIUM
Het Hof in Borculo komt binnenkort leeg te staan, vanwege einde subsidie aan huurders Exterieur Betula, bibliotheek en interieur van bieb die ook weg moet. © Cees Elzenga/hetoog.nl

Het Hof in Borculo loopt leeg: Betula en bieb weg

BORCULO - Leegstand dreigt voor Het Hof in Borculo. Betula Welzijnsdiensten houdt in 2020 op te bestaan, omdat de gemeente de subsidie stopzet. En dus moet ook de bibliotheek op zoek naar een nieuwe plek.

Het ontmoetingscentrum van Borculo, dat sinds jaar en dag is gevestigd aan de Hoflaan, is vorig jaar door de gemeente Berkelland verkocht aan Stichting Twickel. Betula Welzijnsdiensten huurt het gebouw en heeft meerdere onderhuurders zoals de bibliotheek, de lokale omroep (Leuk.FM) en verschillende koren die er repeteren. Daarnaast wordt Het Hof regelmatig ingezet voor allerlei activiteiten.

  1. #HéScheids: Kratje bier voor speler Lochuizen, supporters Excelsior’31 in ‘gevaar’
    HéScheids

    #HéScheids: Kratje bier voor speler Lochuizen, supporters Excelsior’31 in ‘gevaar’

    ENSCHEDE - Frank Driezes van Lochuizen belooft een teamgenoot een kratje bier als hij weer scoort uit een vrije trap, supporters van Excelsior’31 moeten oppassen langs de kant van het veld en de scheidsrechter imiteert een schwalbe van een FC Trias-speler op prachtige wijze. Ook het afgelopen voetbalweekeinde zat vol met opvallende gebeurtenissen. Herbeleef de meest bijzondere momenten in deze video.